joi, 19 aprilie 2012

Top - Cei mai slabi actori

       Teo de la Despre Filme ne propune o leapșă care ne cere să fim puțin răutăcioși și să facem o listă cu actorii care „te fac să te dai cu capul de pereți de fiecare dată când îi vezi”. Eu încerc ca pe blogul meu să scriu doar despre filmele care mi-au plăcut, dar am acceptat provocarea pentru că uneori e bine să îți spui of-ul despre ce ți se pare că merge rău în această industrie și mai ales frustarea asupra a ceea ce Hollywood-ul promovează pentru că, din păcate, majoritatea celor care se află pe lista mea sunt actori ale căror filme ajung în box office datorită apariției lor în film.
     Dacă un actor a avut numai roluri slabe în filmele în care a jucat, dar la un moment dat a avut, chiar și un singur rol bun, un rol în care a fost diferit nu o sa-l trec pe lista pentru că, asta înseamana că are ceva talent, dar a făcut alegeri proaste. Nu o să trec nici actorii care îmi sunt mie antipatici, din diverse motive, dar care au măcar o sclipire de talent și nici actorii care au avut roluri bune în trecut, iar acum joacă doar în filme slabe (nu e vina lor pentru că la ce filme scoate Hollywood-ul acum, mai rar se găsește un rol bun). Și nici nu o să-mi pierd timpul menționând cântăreți care au avut câteva tentative nereușite de actorie, o sa ma limitez doar la cei care se autointitulează a fi actori.
    O să menționez doar actorii care consider că nu au ce cauta în aceasta industrie și mai ales actorii care fac un singur rol indiferent de filmul in care joaca, actorii care iți dau impresia că în toate filmele lor este același personaj în diverse situații. Foarte mulți din această categorie sunt buni comici, dar atunci ar trebui sa se limiteze la stand up comedy pentru ca actoria e cu totul altceva, actoria înseaman să reușești să interpretezi orice rol, să interpretezi diverse personaje în diverse situatii și să mai fi și credibil.
    Leapșa merge mai departe către oricine vrea să-și spună of-ul vis-a-vis de actorii care îi fac „să se dea cu capul de pereți”
Actori:
    1. Rob Schneider
    2. Adam Sandler
    3. Ben Affleck - cum face de primește numai roluri principale pentru că în toate filmele lui eu văd doar un personaj în multe, foarte multe situații
    4. Marlon Wayans și Shawn Wayans
    5. Taylor Lautner - există adolescenți talentați și există adolescenți care se cred talentați și nu se sfiesc să o arate. Lui Taylor ar trebui să-i bage cineva mințile în cap și să-i arate care îi este nivelul.
    6. Ashton Kutcher (și cu toate astea el o sa-l joace pe Steve Jobs)
    7. Ben Stiller
    8. Channing Tatum
    9. Vin Diesel
   10. Nicolas Cage - a jucat în câteva filme bune, dar asta nu înseamnă că și el a fost la înălțimea filmului.... Same face each time in every movie

Actrițe:
    1. Miley Cyrus - copiii Disney, mă disperă...
    2. Ashley și Mary-Kate Olsen
    3. Tara Reid
    4. Jennifer Love Hewitt
    5. Sarah Jessica Parker
    6. Cameron Diaz
    7. Megan Fox
    8. Eva Longoria
    9. Jessica Alba
   10. Kristen Stewart
Bonus:
   Jennifer Aniston, nu am putut să o pun în listă pentru că sunt fan Friends și ea a fost foarte potrivită pentru rolul lui Rachel, dar ce a urmat după Friends, dezastru total, ea nu mai joacă în filme ci este același personaj în fiecare film și ce este surprinzător este că are succes.





13 comentarii:

  1. Daca esti fan Friends, atunci parerea ta NU conteaza. Asta spune multe despre pricepera ta in ale filmului..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu sunt fan Friends, dar fiecare are dreptul la o opinie. Ce zici?:) Contributia Mariei in blogosfera cinefila este de necontestat, din punctul meu de vedere. Eu si toti ceilalti care ne ocupam cu asta, vedem munca uriasa care se ascunde in spatele acestor articole pe care ea le posteaza. Keep up the good work, Maria!!!

      Ștergere
    2. Multumesc mult Laura, este foarte dragut ce ai spus :)

      Ștergere
    3. Dragut nu stiu. Dar adevarat, da! :)))

      Ștergere
    4. Nici eu nu m-am omorat dupa Friends, dar asta nu inseamna ca fanii lor sunt niste fraieri. Ca si cum ti-as spune tie ca esti un fraier pentru ca iti place filmul preferat. Doar asa, ca mie mi se pare o porcarie.
      Si cand aruncam cu concluzii insultatoare, e bine sa avem motivatii pertinente. De om inteligent.

      Ștergere
    5. Corect! Judecati din-astea sunt pe la varste fragede.

      Ștergere
  2. Pe mine Teo m-a pus rau de tot in dificultate. Tot incerc de cateva zile sa imi construiesc in minte o lista si nu ies decat 2-3 nume...
    Dar nu o sa ma las pana la urma.
    Iar despre parerea Anonimului, stai fara griji... Si eu am fost si sunt fan al serialului Friends. Poate el a trait o alta epoca sau avea alta varsta cand era pe ProTv...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici macar nu iau in seama comentarii ale persoanelor care se semneaza ca anonim, noi am crescut cu seriale ca friends si seinfeld.
      abia astept sa vad lista ta, gandeste-te bine ca ai de unde sa alegi

      Ștergere
    2. Hehehe, Jovi, stiu ca stai tu cat stai, dar si cand vom vedea lista ta... :)
      Salivez... la nivel de sinapsa... :))

      Ștergere
  3. Uhuuu! Ce lista consistenta! Ma speriasem citind introducerea, credeam ca va fi o listuta mica-mica, dar surpriza! :)
    Foarte bune alegeri, Parerea mea! :))
    Cum am putut sa uit de pupezele alea de Marlon și Shawn Wayans!!!
    Bravo Maria, ai taiat in carne vie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc
      Din pacate lista e mult mai mare, dar am zis sa ma limitez la 10 actori si 10 actrite si ce e si mai trist e ca o mare parte dintre ei aduc numere mari in box office

      Ștergere
  4. Foarte buna lista, parca as fi scris-o eu :) Mi-ar fi placut sa argumentezi la fiecare actor / actrita insa e ok, imi place. Succes cu blogul !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Marius. Nu am mai argumentat la fiecare pentru ca intr-un fel cam toti se incadreaza in descrierea de la inceputul articolului.
      P.S. am aruncat si eu o privire pe blogul tau. imi place, il pun in blogroll

      Ștergere