duminică, 21 august 2011

Cursul de scenaristica First Draft

   O veste buna pentru amatorii scenaristicii de film. Asociația Culturală Control N organizează cea de-a șasea sesiune a cursului de scenaristică First Draft în perioada 13 septembrie- 1 noiembrie 2011.
Cursul prezintă în detaliu elementele de bază în scrierea unui scenariu de scurt metraj – premisă, personaje, conflict, structură dramaturgică, dialog, precum și elemente de formatare și limbaj specific scenaristicii de film.
Fiecare curs durează două ore și este compus din discuții aplicate și vizionări de filme. De asemenea participanţii primesc teme specifice dupa fiecare curs şi, până la viitoarea întâlnire, ei sunt indrumaţi on-line în vederea perfecţionării tehnicilor.
 Cursul va începe pe 13 septembrie, de la ora 19:00 și va continua în fiecare marți, timp de 8 săptămâni, iar la final fiecare dintre participanţi vor avea un prim scenariu de scurt metraj.
Numărul maxim de participanți la curs este de 15. Nu există limită de vârstă. Taxa de participare este de 1000 Ron, respectiv 800 Ron (pentru elevi și studenți).
  Cursul este susţinut de Ana Agopian, scenarist de film şi televiziune, preparator universitar în cadrul Universităţii de Artă Teatrală şi Cinematografică “I.L.Caragiale”, catedra de scenaristică.
  Cei interesați se pot înscrie la adresa info@controln.ro până la data de 5 septembrie. Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu