luni, 24 septembrie 2012

Următoarea stație la metrou este Arta nu mușcă!


     Sâmbătă, 22 septembrie, începând cu ora 18.00, proiectul ” Muzică clasică la metrou” s-a încheiat, printr-un spectacol de zile mari, pe peronul stației Unirii 2.
      Programul a început pe note de harpă și flaut ( Duo seminars), ca apoi să continue soprana Ana Cebotari împreună cu tenorul Alin Stoica, acompaniați de Alex Burcă la pian,  reușind să facă pilea găină publicului numero, printr-un recital de excepție. Chiar dacă  la un moment dat, s-a luat curentul, cei trei au improvizat, iar spectatorii i-au susținut prin ropote de aplauze și bis-uri.
Finalul i-a aparținut duetului de vioară (Marina Pingulescu) și flaut (Elida Tirțopan), incheind seara cu forțe proaspete și cu iz de poveste.
     Inițiativa aparține Asociației Arta nu mușcă, care a demarat acest proiect “ Muzică clasică la metrou” , cu scopul de a apropia oamenii de adevărate valori  și de muzică de calitate. Evenimentul a fost lansat , cu prilejul Zilelor Bucureștiului, între 16- 22 septembrie, la orele 18.30-19.30.





     Arta nu muşcă susține tinerele talente și adevăratele valori românești, realizând o serie de  manifestații desfășurate, într-o manieră modernă și atractivă. Evenimentele sunt create tot de două tinere, pasionate de artă și de cultura frumosului, menite să surprindă creația, artistul și omul. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu