vineri, 26 octombrie 2012

Un eveniment reușit - PUMA® CREATIVE FACTORY LOVE THY PLANET


    Bucuresti, Romania (26 octombrie, 2012) – Dupa lansarea cu succes a initiativei  PUMA The Creative Factory in noimebrie 2010, prin care consumatorii isi puteau personaliza online  perechea de pantofi dorita , urmata apoi de editia limitata de jachete  personalizate “T7 by Akcent”  , PUMA isi extinde povestea designului personalizat cu  ‘Love thy Planet’.  PUMA a facut un parteneriat cu  Wildlife Works si Lumi pentru editia din acest an PUMA  Creative Factory, pentru ca iubitorii de produse PUMA sa-si poata puna creativitatea si priceperea la treaba  , folosind un proces revolutionar de printing pentru tricouri si genti .
      Wildlife Works este liderul mondial REDD+ (Reducing Emissions from Deforestation and Degradation)  o companie specializata in dezvoltarea si implementarea proiectelor de acest gen : reducerea emisiilor de carbon rezultate din defrisarea padurilor si alterarea mediului inconjurator  .  Tricourile Creative Factory sunt produse de angajatii  Wildlife Works , angajati care provin din comunitatea locala a coridorului REDD +, din  Kasigau , Kenya. Toate textilele sunt produse din bumbac organic si bumbac fair-trade. Fabrica sponsorizata de PUMA este o sursa de joburi sustenabile si reprezinta o mare mandrie pentru comunitatea locala .  Pregatirea angajatilor si veniturile constante generate de fabrica , ajuta familii intregi din aceasta comunitate sa depaseasca pragul saraciei .
       “REDD+ aduce o schimbare pozitiva in regiunea noastra , cu solutii reale si directe pentru diminuarea saraciei , solutii ce vor duce la ridicarea nivelului de trai al comunitatii noastre “  a spus Chief Kizaki din zona  Kasigau , districtul Voi , unde se gasesc peste  12,000 de oameni . Chief Kizaki a adaugat , “ Aceasta nu este o actiune caritabila . Fondurile obtinute din reducerea emisiilor de carbon ne ajuta sa ne imbunatatim conditiile de trai . Aceste fonduri se obtin prin actiuni de conservare care ne permit sa protejam mediul inconjurator ”
     
    Pe site-ul  www.puma.com/lovethyplanet, PUMA ofera oamenilor posibilitatea sa incarce  poze cu ceea ce  iubesc la planeta noastra si cu ceea ce ar vrea sa conserve . Participantii vor avea ca sursa de inspiratie fotografii incarcate de ambasadorul nostru  Alex Galmeanu, dar si de ambasadorii din celelalte tari .

    La evenimentul  PUMA Creative Factory, participantii  si-au putut printa pe tricouri si pe genti una din aceste fotografii sau altele  realizate de ei ,  folosind Inkodye®, un colorant-vopsea  produs de Lumi , colorant ce se activeaza la lumina naturala a soareluiAcest proces revolutioneaza intreaga industrie fashion de DoItYourself.  Inkodye®, singura vopsea din lume sensibila la lumina , isi dezvolta culoarea in lumina soarelui , facand posibil pentru oricine sa-si printeze fotografiile pe textile , pentru a crea un produs fashion unic.
Și câteva poze de la evenimet... se pare că a fost distractiv, nu? Felicitări câștigătorilor

                                                                                        Câștigătorii concursului
Un comentariu:

 1. After I inіtially cоmmented I appear to have clickеԁ on the -Notify me ωhen new cоmments are аdԁed- checkbox anԁ from noω оn whenever a commеnt is added I receive 4 emails with
  thе ѕаme comment. Theгe has tο bе а waу you агe able to remove
  me frоm that seгvice? Thаnks!

  Mу blog - payday loans online direct lenders
  My website :: Pay Day Loans

  RăspundețiȘtergere