marți, 29 mai 2012

Carte. Dans. Joc... Arta nu mușcă

       Asociatia “Arta nu muşcă” te invită duminică/ 10 iunie/ 2012 , la evenimentul Carte. Dans. Joc ce va avea loc la Casa Universitarilor ( Str. Dionisie Lupu, Nr. 46).
     Ȋncepând cu orele 16.00- va avea loc  un workshop aparte, dedicat iubitorilor de carte şi ȋmpărtăşirii propriilor experiențe, într-un mediu relaxant , susținut de  Adrian Soare –trainer și motivational speaker.(http://www.succesdublu.ro/about/ )
     
        Workshop-ul pornește de la premisa : Citind, te diferențiezi de restul!
   
        Participanții sunt rugați să se prezinte cu o carte, care le-a schimbat viața, viziunea sau modul de a se raporta la societate, ca si punct de pornire pentru exercițiul de elibereare a propriilor “demoni ”, cu scopul de a ne cunoaște și de a ne detensiona de energiile negative acumulate din cursul săptămânii.
   
       Cei care nu vor lua parte la întâlnirea despre cărți, sunt aşteptați cu drag, ȋn frumoasa gradina cu iz de poveste, unde  workshopul de improvizație va fi sustinut de Softskills and Sales Trainer la Apple, cu alte cuvinte, să intre în scenă –Bogdan Grigore(www.bogdangrigore.ro).

      Improvizația este o artă, iar inspirația apare din absolut orice ne înconjoară. Exercițiile sunt benefice pentru spontanietate, amplificarea creativității, dobândirea încrederii în sine, practic să comunicăm eficient și să ascultăm activ , ca finalmente să ne destindem, să ne împrietenim și  să ne distrăm. (http://improvizatie.ro)

      Ȋn partea a 2-a, vor fi prezenți 5 dintre membrii trupei de muzică clasică-contemporană –La pasión de una rosa  ( Alex Raileanu- pian, Ciprian Pop-chitară, Adrian Flautistu-bass, Gabi Stănescu-vioară, Aleka Potinga-voce) ce vor asigura publicului un spectacol de jazz, completat de un recital mirific de poezie, semnat de Andreea Enia.

     Invitatul special este artistul plastic- Oana Birsan- cu o expoziție inedită despre metamorfoză. De asemenea, este autoarea tabloului dedicat nouă/ Arta nu mușcă, realizat într-un mod inspirațional, pe care o să îl admirați, în premieră, în cadrul evenimentului.

    *Plus o surpriză dedicată exclusiv bărbaților, pasionați de calitate și originalitate-Proiectul Arttheo al Teodorei Pricope -batiste pictate manual pe mătase 100% naturală, cu  modele unicat.

   Ȋnscrierea pentru workshop e obligatorie  pe adresa de mail loredana.munteanu@artanumusca.ro

Obiectivul principal al Asociației Arta nu muşcă este acela de a stârni apetitul artistic al  bucureştenilor, şi atragerea lor către astfel de evenimente, desfăşurate într-o manieră modernă şi creativă.

Va asteptam cu mare drag.

Urmăriți Asociația Arta nu mușcă și pe pagina de facebook: http://www.facebook.com/artanumusca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu