marți, 14 august 2012

MEET THE ROMANIAN ARTISTS

Loc de întâlnire pentru artiști la lucru                                                      
      Asociaţia Arta nu muşcă vă invită miercuri, 22 august 2012, începând cu ora 20:00, la evenimentul pilot, din seria “Meet the romanian artists “,  ce se va  desfăşura la L8 by Stephan Pelger (Sos. Nordului, nr.7-9).
     Arta nu muşcă & L8 by Stephan Pelger mizează pe creativitate și  inovativitate în selecționarea artiștilor. Meet the romanian artists este mai mult decât o declarație cultural artistică, este un adevărat spectacol, semnătura talentului pur românesc.
       Artiștii la lucru își vor prezenta creația, fie în formă incipientă, ce va fi continuată live,
fie în formă finală. Daniel Rădulescu este un tînăr artist grafician, de 22 ani, din Brașov, care propune desenul în nisip, într-un spațiu special amenjat și o lucrare grafică, nefinalizată,în detaliu și tuș. Smooth jazz-ul este actul pregătit de La pasion de una rosa & soprana, Aleka Potîngă.Actrița Andreea Enia va susține un recital de 2 poezii, iar momentele de dans vor fi din zona tango-ului.

     Despre Arta nu Mușcă
 Arta nu mușcă susține tinerele talente și adevăratele valori românești, realizând o serie de  manifestații desfășurate, într-o manieră modernă și atractivă. Evenimentele sunt create tot de două tinere, pasionate de artă și de cultura frumosului, menite să surprindă creația, artistul și omul.

Un comentariu:

  1. Din categoria cultura face parte si literatura, nu? Va intreb: ce carti romanesti ati citit in ultima vreme? Stiu ca majoritatea suntem tentati sa cautam in librarii carti scrise de autori straini, nu atat pentru faptul ca ar fi geniale, ci pentru ca asa este "cool", sa vada lumea ca suntem "open minded". De multe ori ignoram literatura romana si ne aruncam catre cea straina, chiar daca nu toti scriitorii straini, mai ales cei nou aparuti, nu au carti remarcabile. Conteaza numele de autor strain, nu-i asa?
    Ultima carte pe care am citit-o, este scrisa de o autoare romanca,de care, din pacate, nu am auzit de ea pana acum. Vorbesc despre romanul "Insula fluturilor" de Sorina Popescu (o puteti procura de pe Biblios.ro). Cartea este exceptionala si, mi-a demonstrat, odata in plus, ca noile aparitii editoriale romanesti (nu toate, este adevarat) sunt mult mai bune decat noile aparitii editoriale ale unor autori straini necunoscuti. Voi ce carti noi, romanesti, ati citit? Nu ma refer la scriitorii consacrati.

    RăspundețiȘtergere