vineri, 27 iulie 2012

Perfuzii cu sânge verde la vernisajul Eglantinei by Arta nu muşcă


Miercuri, 25 iulie, de la ora 19.00, a avut loc în L8 by Stephan Pelger vernisajul Pure Green Blood al artistei Eglantina Becheru .Evenimentul a fost organizat de asociaţia Arta nu muşcă şi a fost transmis live pe Radio Lynx.
            Eglantina a declarat “ Pure Green Blood este o idee la care ţin foarte mult şi potrivit căreia există un geniu creator care asigură perpetuarea creaţiei de cultură. Pe scurt,  artiştii sunt cei care au sânge verde.”
În cadrul evenimentului au fost invitati cei de la Classic Beat Orchestra care au subliniat prin muzica lor atmosfera menită să smulgă participanţii din lumea cotidiană şi să-i invite in minunatul univers al artei. Numerele de balet de la Liceul de coregrafie “ Floria Capsali”, perfuziile cu sânge verde, jocurile de improvizaţie au fost de asemenea prezente, iar finalul a marcat o lansare de lampioane de pe pontonul lacului Herăstrău.
“Eglantina reprezinta exemplul viu ca arta nu muşcă. Aceasta este doar un mijloc prin care artistul, indiferent de varsta la care îşi descoperă talentul, să exprime modul în care el priveste lumea. Eglantina este un tânăr talent care ne dă tuturor o lecţie reuşind să îmbrace arta intr-un nou concept şi să îi ofere o nouă viziune” a spus Loredana Munteanu, iniţiatoarea Arta nu muşcă.
Cât despre aspectul glamour al evenimentului, Eglantina a îmbrăcat o rochie verde Stephan Pelger şi pantofi Mihaela Glavan, în timp ce imaginea ei a fost asigurată de către Ana Marin Make Up si Haze Haircutters. Atmosfera boemă a fost întreţinuta cu ajutorul vinurilor Prosecco,  torturilor Tort Design şi a eprubetelor cu sânge verde din partea Laboratorului de Cocktailuri.
Arta nu muşcă susține tinerele talente și adevăratele valori românești, realizând o serie de  manifestații desfășurate, într-o manieră modernă și atractivă. Evenimentele sunt create tot de două tinere, pasionate de artă și de cultura frumosului, menite să surprindă creația, artistul și omul.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu