marți, 17 iulie 2012

Pure Green Blood - Eglantina

         Asociaţia Arta nu muşcă vă invită miercuri, 25 iulie 2012, începând cu ora 19:00, la declaraţia cultural-artistică “Pure Green Blood”, semnată Eglantina. Evenimentul se va desfăşura la L8 by Stephan Pelger (Str. Nordului, nr.7-9).
     După o serie de evenimente creative, Arta nu muşcă susţine proiectul fetei cu “sânge verde”. Pure Green Blood este mai mult decât o expoziţie de pictură, este un adevărat spectacol de nuanţe şi culori, întreţinut de un nume sonor Classic Beat Orchestra. Papilele noastre gustative vor avea un adevărat răsfăţ asigurat de  Prosecco Rosato al producătorului Villa Sandi şi de torturile unice Tort Design.


   „Ca artist, Eglantina este un mix între efervescenţă, argint viu şi spirit liber, iar ca om, este studentă la comunicare, realizatoare a emisiunii Diferenţe şi brand ambassador Intact Media Group , pictează, desenează, cu alte cuvinte creează. De aceea, Arta nu mușcă susține Pure Green Blood și vă invită să descoperim împreună o nouă viziune  asupra lumii.”
  
  * G2 România, parte a grupului WPP, este o agenție de publicitate care oferă servicii integrate de comunicare, livrand experiențe pentru consumatori, utilizatori și cumpăratori. Echipa numară peste 100 de specialiști în shopper marketing, digital, CRM, promoții, branding, evenimente, activări HoReCa. Printre conturile aflate în portofoliul agenției se numară Procter&Gamble, Vodafone, British American Tobacco, Opel, Titan Loulis, Absolut Vodka, GlaxoSmithKline, Mercedes-Benz, Avon, Chevrolet, New Yorker. ( principalul partener al evenimentului)


    Despre Arta nu Musca
 Arta nu mușcă susține tinerele talente și adevăratele valori românești, realizând o serie de  manifestații desfășurate, într-o manieră modernă și atractivă. Evenimentele sunt create tot de două tinere, pasionate de artă și de cultura frumosului, menite să surprindă creația, artistul și omul.
 http://www.facebook.com/artanumusca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu